Foxconn Pazar gününe kadar Shenzhen’deki COVID balonu altında çalışacak

Reuters tarafından görülen dahili bir belgeye göre, Apple Inc’in ana tedarikçisi Foxconn, Shenzhen kampüsünün en az Pazar gününe kadar üretime devam etmesine izin veren COVID balonu düzenlemesini kullanmayı planlıyor.

Dünyanın en büyük elektronik üreticisi Çarşamba günü yaptığı açıklamada, yerel yönetimin COVID’in yayılmasıyla savaşırken talep ettiği bir düzenleme olan bazı çalışanları bir balon içinde yaşamaya ve çalışmaya ayarladıktan sonra Shenzhen kampüsünde bazı üretim ve operasyonlara yeniden başladığını söyledi.

Reuters tarafından görülen ve kampüsündeki “kapalı döngü yönetim” sistemine aşina iki kişi tarafından onaylanan dahili bir belge, Pazar gece yarısı itibariyle bildirildi.

Resmi adı Hon Hai Precision Industry Co Ltd olan şirket şu ana kadar “sınırlı” bir etki gördü, ancak bir kaynağa göre bazı yöneticiler, kampüsün tam kapasiteyle çalışmadığı anlamına geldiğinden, balon düzenlemesinin Pazar gününün ötesine geçmesi konusunda endişeliler. Medyaya konuşma yetkisi yoktur.

Foxconn, Reuters’e, şirketin Shenzhen hükümeti tarafından yayınlanan katı endüstri yönergelerine ve politikalarına bağlı olduğunu söylediği önceki açıklamasına atıfta bulundu.

İki kaynak, Apple’ın Çin’deki iPhone üretiminin Foxconn’un yalnızca küçük bir bölümünün güneydeki Shenzhen şehrinde gerçekleştiğini ve çoğunluğun orta Henan eyaletindeki Zhengzhou’da gerçekleştiğini söyledi.

.

[ad_2]

Related posts

Leave a Comment