Büyük Elden Ring yaması önemli etiketler ekler ve PC’deki performansı düzeltir

Geçen ayın sonundaki başarılı lansmanından sonra geliştirici FromSoftware, Elden Ring için ilk büyük yamayı yayınladı. Sürüm 1.03 güncellemesi, oyun istikrarını iyileştirmenin yanı sıra başlıktaki silah ve yetenek dengesini ayarlamayı amaçlıyor.

En çok performans sorunu yaşayanlar PC oyuncularıydı ve başlık lansman sırasında kötü bir şekilde optimize edildi. Oyuncular ara sıra kekemeler ve çökmeler yaşadılar ve bu da tatmin edici olmayan bir oyun deneyimiyle sonuçlandı. Ancak bu yeni yama tüm platformları hedefliyor – mevcut ve eski konsollar ve Steam.

Yeni tanıtılan açık dünyayı daha temelli hale getirmek için FromSoftware, renk kodlu görev günlüklerinden veya görev etiketlerinden kurtuldu. Bu yeni güncellemede stüdyo, karşılaşıldığında bir NPC’nin (Oynanamayan Karakter) sembolünü ve adını haritaya kaydetme işlevi ekledi. NPC’ler Diallos, Nepheli Loux, Kenneth Haight ve Gatekeeper Gostoc için görev aşamaları da artırıldı. Açık alan alanlarında da artık bazı gece fon müziği var.

FromSoftware, oyuna yeni bir Ruh Çağırma mekaniği ekleyerek oyuncuların patron savaşlarında onlara yardım etmek için hayalet NPC’leri çağırmalarına olanak tanır. Ancak, AI’nın savaş sırasında herhangi bir zarar vermeyeceği, çileyi çok daha kolay hale getirdiği durumlar vardı. Bu, bu yeni güncellemede, oyuncuların bir dövüşten sonra bonus öğeyi almasını engelleyen bir hatayla birlikte düzeltildi.

Diğer değişiklikler arasında, oyuncuların ata binerken donmasına, diyalog atlamalarına, yanlış ses efekti tetikleyicilerine, düzensiz erişim kutularına, garip görsel davranışa ve oyunun sonunda oyuncuların hızla seyahat etmesini engelleyen bir hataya neden olan bir hata düzeltmesi yer alıyor. Resmi web sitesini ziyaret ederek veya yukarıdaki tweet’teki bağlantıya tıklayarak yama notlarını daha detaylı okuyabilirsiniz.

O zamandan beri sadece 20 gün geçti ve sprinterler Elden Ring’de rekorlar kırmaya başladı bile – bu oyunun ne kadar kapsamlı olduğu düşünüldüğünde etkileyici bir başarı. twitch yayıncısı bozulma 2 Şu anda zirvede ve oyunu 30 dakikadan daha kısa sürede bitirebilir – Tam olarak 28 dakika 41 saniye. Bu katmanlardan bazıları, cezalandırıcı şefin parkta yürüyüş yapmak için savaşmasına neden olan silah dengesi sorunları nedeniyle mümkündü.

“Ashes of War” ve “Bloody Slash” eşyaları artık kullanım başına daha fazla kendine hasar verecek. Benzer şekilde, düşmanlara buz gibi hasar vermek için aşırı kullanılan ‘Hoarfrost Stomp’ yeteneği, daha uzun yeniden yükleme süresiyle birlikte düşürüldü, böylece oyuncular bunu arka arkaya hızlı kullanamazlar.

Her yerde Smithing Stone düşürme oranları iyileştirildi ve başarıların artmasına yardımcı olan kalkan etkinliği sağlandı. Hayali atınız Torrent için iyileştirme etkisi artırıldı ve “Spark Aromatic” ve “Poison Spraymist” gibi öğeler daha fazla hasar alıyor. Aşırıya kaçan her şey, hayatta kalma şansınızda hafif bir artışla birlikte zayıflar.

Bu haftanın başlarında, Elden Ring, piyasaya sürülmesinden bu yana 20 günden kısa bir sürede 12 milyon kopya satarak dünya çapındaki en yüksek satışını kaydetti. “Kaç kişinin Elden Ring oynadığını görmek harika. Tüm geliştirme ekibi adına size çok teşekkür etmek istiyorum. Hidetaka MiyazakiFromSoftware’de oyun yöneticisi.

“Oyuncuların uçsuz bucaksız dünyasında dolaşırken, birçok sırrını keşfederken ve birçok tehdidiyle yüzleşirken yüksek bir özgürlüğe sahip olacağını umuyoruz. Devam eden desteğiniz için teşekkür ederiz.”

.

[ad_2]

Related posts

Leave a Comment